Beauty opleiding Henna Brows met certificaat

Beauty opleiding Henna Brows met certificaat

Henna Brows zijn niet meer weg te denken uit de meest vooruitstrevende beauty salons. Daarom wil jij deze behandeling absoluut aanbieden in jouw salon! Deze Henna Brows opleiding leert jou dé beste techniek voor semipermanente brows! De henna wordt op de huid en op de wenkbrauwhaartjes aangebracht. Hierdoor is het resultaat werkelijk prachtig. Het verschil tussen wenkbrauwen verven met henna of met normale Wenkbrauwverf, is dat henna veel langer zichtbaar blijft. Namelijk ongeveer 4 tot 5 weken. De huid wordt ook met de henna geverfd, waardoor jij totaal andere wenkbrauwvormen kunt creëren. De wenkbrauwen lijken zo ook voller, dikker en sprekender.

Wat leer je?

Je leert met henna verschillende wenkbrauwtechnieken uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan: Natural Brows, Schaduw Brows. Uiteraard kun jij na deze opleiding de perfecte wenkbrauwkleur bepalen voor jouw klant. Creëer super lichte tot zeer donkere wenkbrauwen of ga van dunne wenkbrauwen naar een totaal andere wenkbrauwvorm. Met henna kun je alles bereiken op het gebied van wenkbrauwen. Iedere vorm is mogelijk en alle wenkbrauw-wensen van jouw klant kan je in vervulling laten gaan! Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

De opleidingen maakt geen beloftes die zij niet waar kunnen maken. Jij leert alles wat bij ons in de lesinhoud staat. Maar hoe doen we dat? Dat is heel simpel. Jij krijgt les in een kleine groep. Hierdoor kunnen wij de snelheid van de lessen verhogen en is er meer aandacht voor jou! Schrijf je in voor je opleiding Henna Brows met certificaat.

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. 

De lessen beginnen om 10:00 met het theorie gedeelte en na een heerlijke lunch gaan we dan echt aan de slag.

Na een geslaagde dag ga jij naar huis met een certificaat en een starter box zodat jij gelijk in jouw salon aan de slag kunt.

Zelf model meenemen.

Prijs is incl. starters box t.w.v. €175,- en lunch

Prijs € 295,00