fbpx

Wimpers

Geniet een lange tijd van mooie verzorgde wimpers.

USP 1

USP 2

USP 3
Vind jij het vervelend om elke ochtend opnieuw mascara en een wimperkruller te gebruiken? Dan kan het een uitkomst zijn om jouw wimpers te laten behandelen bij Beautylife. Hierbij kan je denken aan het verven van wimpers, een lash lift of een wimper extention. Deze behandelingen zorgen voor meer nadruk op jouw ogen. Dit is belangrijk aangezien ogen voor een groot deel jouw uitstraling bepalen. Hiermee zet je ook direct een eerste indruk. Daarnaast is het behandelen van wimpers ideaal voor iedereen met gevoelige ogen. Het gebruik van mascara en een wimperkruller wordt immers compleet overbodig. Hierdoor zal het nooit meer voorkomen dat jij jezelf prikt met een mascaraborstel. Dit scheelt weer rode en tranende ogen!

Wimpers verven

Waterproof make-up

Niets is vervelender dan wanneer je mascara tijdens een regenbui niet waterproof blijkt te zijn. Zeker als je een belangrijke afspraak hebt staan waarbij je er professioneel uit moet zien. Om uitgelopen mascara in de toekomst te voorkomen is het mogelijk om je wimpers te verven. Dit kan je bijvoorbeeld eenvoudig zelf doen. Toch kiezen de meeste mensen ervoor om naar een styliste te gaan. De voornaamste reden hiervoor is dat het verven van wimpers enorm knoeit en tijdrovend is. Een styliste daarentegen doet dit werk dagelijks, waardoor je vaak binnen 15 minuten klaar bent. Daarnaast gebruikt deze professional speciale die geleidelijk vervaagd. De verf blijft ongeveer 6 weken zitten dus het is te adviseren om regelmatig opnieuw je wimpers te verven. Zo weet jij zeker dat je er altijd natuurlijk en professioneel uitziet.

Wat is een lash lifting?

Voor een sprekende en open blik

De afgelopen paar jaren is de lash lifting sterk toegenomen in populariteit. Dit is niet zo gek aangezien steeds meer mensen perfecte wimpers willen. Ondanks dat de naam anders doet vermoeden is een wimperlifting een behandeling van de eigen wimpers. Er worden dus geen valse wimpers aangebracht. Tijdens een lash lifting bevinden jouw wimpers zich op een siliconen pad. Hierna wordt er permanente crème aangebracht voor een optisch effect. Na de behandeling is het belangrijk dat jouw wimpers 24 uur niet nat worden. Water heeft immers een nadelig effect op de wimperlifting. De volgende dag merk je direct dat je een sprekende en open blik hebt gekregen. Sta verstelt van je schitterende wimpers!

Wimperextentions bij Beautylife

Voor lange en volle wimpers

Wil je toch liever lange, volle en gekrulde wimpers? Dan zijn wimperextentions perfect voor jou. Tijdens deze behandeling heb je de keuze uit verschillende technieken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om één valse wimper op één natuurlijk haartje te plaatsen. Deze methode staat bekend als de One by One look. Bij de Russian Volume look is er één waaier op één natuurlijk haartje geplaatst. Alleen op deze manier krijg jij een mooie en intense look die natuurlijk oogt. Natuurlijk informeert de styliste van Beautylife Devos je na de behandeling graag over de verzorging van jouw nieuwe wimpers. Hiermee weet je zeker dat jouw wimperextentions in de beste conditie blijven. Ervaar de magie van schitterende wimpers en boek gemakkelijk jouw afspraak.