fbpx
USP 1

USP 2

USP 3

Over ons

Beautylife

Beautysalon Beautylife staat voor kwaliteit leveren op een persoonlijke manier. De klant staat centraal en iedereen is welkom. Van jong tot oud. We dragen graag bij aan de volledige beleving in onze salon. Bij ons voelt het alsof je op een mini vakantie bent. Laat je een dagje verzorgen en behandelen. We zorgen ervoor dat je weer uitgerust en stralend onze salon uitloopt.

Klaar met alle behandelingen, maar wil je nog even genieten van de luxe? Geniet nog even van een heerlijke cappuccino of een thee aan onze leestafel. Er kan kosteloos geparkeerd worden schuin tegenover ons pand, dus blijf zolang je wilt!

Even voorstellen

Ik ben Marijke Devos, 40 jaar en trotse eigenaar van Beautylife. Daarnaast ben ik moeder van 2 kids en sinds kort ook van 3 bonus kinderen. Mijn roots liggen in Zeeuws Vlaanderen waar ik heerlijk aan zee heb gewoond. Nu woon ik al 22 jaar in Noordwolde. Voor velen ben ik dan ook geen vreemd gezicht meer hier.
Voor mijn carrière als beauty-specialist heb ik jaren in de horeca gewerkt, waar gastvrijheid centraal stond. Ik vind het dan ook heerlijk om mijn klanten in de watten te leggen. Ik vind het belangrijk dat mensen zich welkom voelen in de salon en de salon verlaten met een glimlach op hun gezicht.
Al jaren had ik een stille wens een droom…. Ongeveer 5 jaar geleden ben ik gaan werken aan deze droom. Na uren studeren en cursussen volgen open ik eind juni eindelijk mijn deuren van Beautylife. Een zonnestudio en beautysalon in één. Ik ben trots en voel spanning, maar als ik één ding weet dan is het dat je je dromen moet waarmaken want je leeft nu!