Permanente make-up

Voor een lange tijd een prachtige uitstraling.

Een schitterend resultaat

Heb jij na het sporten ook altijd last van uitgelopen make-up? Overweeg dan eens om permanente make-up te laten zetten. Hiermee wordt er namelijk een pigment met behulp van een naald in jouw huid gebracht. Dit gebeurt op minimale diepte voor een schitterend resultaat. De afgelopen jaren zijn de technieken voor permanente make-up ontzettend verbeterd. Hierdoor is het bijna niet meer van gewone make-up te onderscheiden. Wil jij meer weten over de mogelijkheden van permanente make-up? Onze specialisten van Beautylife vertellen je er graag meer over.

Soorten permanente make-up

Jarenlang mooie make-up

Vandaag de dag zijn er verschillende soorten permanente make-up te onderscheiden. De meest bekende is misschien wel de variant voor wenkbrauwen. Heel veel vrouwen hebben immers last van lichte wenkbrauwen die zelfs in het zonlicht nauwelijks te zien zijn. Om dit te verbeteren gebruiken zij over het algemeen wenkbrauwpoeder. Maar wist je dat je nog veel meer kan laten doen dan alleen je wenkbrauwen? Het is tegenwoordig zelfs mogelijk om je lippen en eyeliner te laten zetten. Hiermee hoef je niet meer dagelijks naar de poederkwast te grijpen. Een styliste brengt deze permanente make-up op de afgesproken wijze aan. Dit zorgt ervoor dat jij zo’n 3 jaar lang geen eyeliner meer hoeft aan te brengen. Ideaal als je in de ochtend niet zoveel tijd hebt.

Wenkbrauwen tatoeëren

Mooie wenkbrauwen naar wens

In de volksmond spreekt men altijd over het wenkbrauwen tatoeëren. Toch klopt dit niet helemaal. Er zit namelijk een groot verschil tussen tatoeëren en permanente make-up. Zo wordt het pigment tijdens het tatoeëren dieper in de huid gebracht, waardoor het zetten van wenkbrauwen pijnlijker is. Bij permanente make-up daarentegen zal het pigment slechts op minimale diepte aangebracht worden. Dit maakt het uitermate geschikt voor gevoelige zones. Daarnaast blijft het wenkbrauwen tatoeëren levenslang zitten met een harde en intense kleur. Dit is echter niet het geval bij permanente make-up. Deze speciale techniek blijft slechts 3 jaar zitten waarna de pigmentatie geleidelijk afneemt. Hierdoor blijf jij niet de rest van je leven met dezelfde vorm wenkbrauwen rondlopen. Dit is ontzettend handig aangezien er steeds nieuwe trends komen!

Na de behandeling

Voor lange en volle wimpers

Heb jij recent permanente make-up laten zetten? Dan is het ontzettend belangrijk om te weten waar je na de behandeling rekening mee moet houden. Vanzelfsprekend staat de persoonlijke hygiëne tijdens het genezingsproces hoog in het vaandel. Er moet altijd zo zorgvuldig en schoon mogelijk met de behandelde huid omgegaan worden. De genezingstijd bedraagt ongeveer 6 tot 9 dagen. Dit is onder andere afhankelijk van jouw algemene gezondheid en lichamelijke conditie. Toch is een langere genezingstijd niet ongewoon. Direct na de behandeling ontstaan er immers korstjes op jouw permanente make-up. Deze korstjes verdwijnen na een paar dagen en laten de pigmentatie nog niet optimaal achter. De huid heeft namelijk 3 a 4 weken nodig om de pigmentatie goed op te nemen. Zelfs na jouw behandeling is er een speciale behandeling noodzakelijk. Hierbij worden de laatste details aangebracht voor een optimaal resultaat. Bovendien is het te adviseren om altijd de persoonlijke nazorg tips van Beautylife op te volgen. Hiermee weet jij zeker dat je het beste resultaat krijgt. Benieuwd geworden naar al onze mogelijkheden voor permanente make-up? Boek dan snel jouw afspraak!