Zonnebank

We houden van de zon en we willen het liefste dat hij de hele dag schijnt. In Nederland is dit helaas niet zo, maar bij Beautylife Zonnestudio schijnt altijd de zon! Kom heerlijk zonnen.

Zonnebank

In onze zonnestudio staan zonnebanken van het merk Megasun. Deze voldoen aan de 0,3 norm, wat de maximale output Uv-licht inhoudt. De norm 0,3 is Europees vastgesteld en staat gelijk aan de zonkracht om 12:00 uur in Spanje.

Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. Elke zonnebank wordt door ons na gebruik professioneel gereinigd. Naast hygiëne, staat de kwaliteit en de veiligheid van het zonnen bij ons centraal, daarom zijn wij aangesloten bij de branchevereniging SVZ (Samenwerking Verantwoord Zonnen). Alle aangesloten zonneondernemers maken zich samen sterk voor een hoog niveau op het gebied van advies, hygiëne en veiligheid van het zonnen onder de zonnebank. Verantwoord zonnen is bij Beautylife daarom toegestaan vanaf 18 jaar.


Professioneel en persoonlijk advies

Veilig en verantwoord zonnen

Verantwoord zonnen is belangrijk. Elke huid is anders, de ene huid kan meer zon verdragen dan de andere huid. Bij Beautylife geven we je daarom professioneel advies aan de hand van jouw huidtype. Wanneer je de eerste keer bij ons komt zonnen, maken we een gratis huidanalyse. Aan de hand van deze analyse adviseren onze zonneconsulente een bijpassend product en bijpassend type zonnebank. Ook als je al een tijdje niet meer bent geweest, is het verstandig om te kijken of de analyse nog voldoet. Aan de hand van deze huidanalyse kan ieder huidtype genieten van de geschikte hoeveelheid zon. Wij adviseren jou daarnaast graag over ons zonnecosmetica assortiment van Devoted Creations, voor het beste resultaat en de beste verzorging van jouw huid.

Verwen jezelf met een mini vakantie

Je hebt het verdiend

Zonlicht zorgt voor de aanmaak van vitamine D3 in het lichaam. Deze vitamine zorgt voor de aanmaak van kalk, wat bijdraagt aan sterkere botten. Daarnaast kan zonlicht huidziektes verhelpen, zoals acne, psoriasis, eczeem en zelfs zonneallergie. Indien dit geldt voor iemand jonger dan 18, zien we graag een verwijzing van de huisarts. Verder zorgt zonlicht er natuurlijk voor dat je endorfine aanmaakt, dit geeft jou een happy-gevoel. Ideaal voor wanneer de dagen weer korter worden en wanneer je last hebt van een winterdip. Een minivakantie bij Beautylife zal je goed doen. Na het zonnen een heerlijke manicure? Of je wenkbrauwen laten doen in onze beautysalon? Geniet daarna ook nog van een warme kop thee of een heerlijke cappuccino aan onze leestafel.

Voor een geheel verzorgde en luxe dag, kun je bij ons terecht.