Nagels

Geniet een lange tijd van mooie verzorgde nagels.

Eerste indruk

Wist jij dat een eerste indruk ontzettend belangrijk is in onze samenleving? In slechts 30 seconden krijgt iemand al voldoende informatie over jou. Hierbij kan je denken aan lichaamstaal en uitstraling. Zeker wanneer je nieuwe mensen gaat ontmoeten is een eerste indruk bepalend. Natuurlijk wil jij er altijd netjes en verzorgd uitzien. Dit kan gemakkelijk door gebruik te maken van make-up. Door mascara aan te brengen krijg je bijvoorbeeld een open uitstraling. Toch dragen nagels ook bij aan een eerste indruk. Wanneer je nagels er verzorgd uitzien dan laat dit een positieve indruk achter bij onbekenden. Bovendien zijn nagels perfect om meer kleur te geven aan je dagelijkse outfits. Bij Beautylife bieden wij verschillende behandelingen aan om jouw nagels te laten stralen.


De trend van dit moment: gelnagels

Voor welke kleur ga jij?

Sinds een paar jaren zijn de gelnagels weer razend populair. Dit is niet zo gek aangezien deze nagellak allesbehalve een goedkope uitstraling hebben. De gelnagels zijn tegenwoordig zowel dun als sterk en zien er echter uit dan ooit. Er is jarenlang gewerkt aan het verbeteren van deze nagellak, waardoor het een perfecte versteviging is van jouw eigen nagels. Wil jij liever lange nagels hebben? Dan is het mogelijk om te kiezen voor een verlenging. Hierbij wordt er een nageltip bevestigd en bijgevijld naar de natuurlijke vorm van je nagels. Vervolgens brengt de nagelstyliste verschillende lagen gellak aan die moeten uitharden onder een speciale UV-lamp. Dit is nodig zodat jouw nagels aanzienlijk verstevigen. Daarnaast zijn gelnagels verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog en er zijn zelfs glitter varianten. Voor welke stralende kleur ga jij?

Kunstnagels laten zetten bij Beautysalon Beautylife

Jarenlange ervaring

Wil jij binnenkort kunstnagels laten zetten? Kom dan naar Beautysalon Beautylife en geniet van de vakkundigheid van onze nagelstyliste. Met meerdere jaren aan ervaring adviseren wij jou graag over alle mogelijkheden voor jouw nagels. Wil je alleen een versteviging of juist lange nagels? Beide behandelingen zijn zo gepiept. Uiteraard gebruiken wij alleen de beste kwaliteit aan materialen voor de mooiste nagels. Zo ben jij ervan verzekerd dat je kunstnagels altijd professioneel worden gezet. Boek vandaag nog jouw afspraak bij Beautysalon Beautylife en laat je handen stralen!