Microneedling

Microneedling

Microneedling is op het moment de meest gekozen behandeling om huidveroudering tegen te gaan. Buiten huidveroudering is microneedling bij uitstek geschikt om in te zetten bij de volgende huidcondities: acne, littekens, pigmentatie, huidverslapping, grove poriën, rosacea en ruwe huidtextuur.

Het is een behandeling waarbij er met een speciale Pen een groot aantal kleine kanaaltjes in de huid gemaakt worden. Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen. De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen. Hierdoor wordt de huid steviger en meer elastisch, en worden (fijne) lijntjes en rimpels verminderd door de toename van collageen.


Direct zichtbaar resultaat

Het resultaat van een microneedling is direct merkbaar. De huid is zacht en glanzend, we zien een directe versteviging van de huid. Lijntjes en rimpels, littekens en oneffenheden, roodheid en irritatie zijn direct zichtbaar verminderd. Dit is al na 1 behandeling, voor een optimaal en langdurig resultaat adviseren wij meerdere behandelingen achter elkaar te ondergaan.

De behandeling zelf is niet pijnlijk, meestal wordt het microneedling ervaren als zijnde irritant, niet pijnlijk. Na de behandeling is uw huid rood, en gevoelig voor zonlicht. U zult zien dat de huid erg snel hersteld, een dag na de behandeling is de huid roze en gevoelig. In de loop van de week na de behandeling kan de huid licht gaan schilferen. Onze specialist voorziet u van een nazorgplan en een uitgebreid productadvies.

MICRONEEDLING IS GESCHIKT VOOR DE VOLGENDE HUIDPROBLEMEN EN ONEFFENHEDEN: 

  • Fijne lijntjes en rimpeltjes
  • Anti-aging
  • Pigmentvlekken
  • Zonbeschadigde huid
  • Grove poriën / grove huidstructuur
  • Acne en acnelittekens
  • Rosacea
  • Grauwe en doffe huidskleur
  • Slappe huid
  • Wallen en kringen onder de ogen

DE BEHANDELING

Vóór de behandeling wordt de huid goed gereinigd en brengen we een speciaal serum met specifieke voedingsstoffen aan, die jouw huidprobleem gaan aanpakken. De behandeling geeft een licht “scherp” gevoel, maar is goed te verdragen. We behandelen van 0,5 tot 3 mm in de huid, afhankelijk van de indicatie en je huidconditie.

NA DE BEHANDELING

Na de behandeling zal je huid er wat roze-rood uitzien en wat prikkend en warm aanvoelen. Na een paar dagen wordt dit minder. Door de versnelde celdeling kan je huid ook licht gaan schilferen, waarbij de dode huidcellen loslaten. Het is belangrijk om je huid goed te beschermen met een voedende en verzorgende crème met SPF 30 of 50.

Je huid is extra kwetsbaar, dus adviseren wij je de eerste 48 uur voorzichtig te zijn met sauna en heet douchen of baden. De eerste 14 dagen na de behandeling mag de huid niet worden blootgesteld aan direct zonlicht.

Behandeling Microneedling gezicht € 85,00

Behandeling Dermaplanning en Microneedling €105,00

Microneedling in combinatie bij een gezichtsbehandeling € 45,00